Keystone5 BV partners informatie

 

Armolan® Professionele Raamfolies

Ontworpen om uw leven te verbeteren!

Armolan heeft zich sinds de oprichting in 1996 gevestigd in de filmindustrie. Armolan Europe GmbH, gevestigd in de kathedraalstad Speyer in Rijnland-Palts, bestaat sinds 2008. Met verdere vestigingen in de VS, de Verenigde Arabische Emiraten, Oost- en West-Europa, evenals in Zuidoost-Azië, heeft de kern van het bedrijf zich voortdurend ontwikkeld en uitgebreid.

Armolan groeide zo uit tot een van 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van autotintfolies, bouwfolies, beveiligings- en beschermfolies. Vanwege de internationale onderlinge afhankelijkheden kan armolan's productportfolio van zonbeschermingsfolies worden getest en continu worden geoptimaliseerd bij een breed scala aan temperaturen en weersinvloeden.

Armolan Europe GmbH biedt haar klanten een groeiend competentieteam dat klantgericht handelt en de respectieve klantbehoeften individueel begeleidt en implementeert. Deze klantgerichtheid wordt ook onderstreept door de aantrekkelijke prijzen, maatwerk, korte levertijden en de hoge beschikbaarheid van goederen. Daarnaast verkoopt Armolan alleen hoogwaardige glasfolies, die tijdens de productie al driedubbel op kwaliteit zijn getest.

Reflectiv

 Europese leider in zelfklevende folie voor ramen

In een voortdurend veranderende economische markt ontwikkelen we nieuwe films om aan de behoeften van de meest veeleisende klanten te voldoen. Vandaag de dag exporteren we onze producties over de hele wereld. De vraag blijft groeien in al onze assortimenten, zowel decoratief als technisch. In deze logica om aan uw eisen te voldoen, hebben we een nieuwe referentietool geproduceerd die al onze films samenbrengt.

Réflectiv producten zijn high-tech producten die voldoen aan strenge normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Concurrerend, blijven we voortdurend op zoek naar de beste materialen tegen de beste prijzen om u steeds voordeligere prijzen aan te bieden.

Verkocht in meer dan 100 landen, wordt elke maand meer dan 200.000 m2 film naar u verzonden, of het equivalent van tweemaal de grootte van de stad Parijs. onze opslagcapaciteit is de grootste van Europa.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing