Verzendinformatie

Levering:

Wij proberen uw bestelde goederen altijd zo snel mogelijk verzonden te krijgen.

Voor bestellingen ontvangen wij tijdens onze normale kantooruren (maandag t/m vrijdag van 8:30 - 16:00 uur) dit:

  • Bestelling en betaling van de goederen tussen 08:30 -
    12:00 uur: hier vindt meestal dezelfde dag verzending plaats - op voorwaarde dat de goederen beschikbaar zijn en een ontvangstbewijs van geld kan worden bepaald. (In het geval van factuurklanten komt de ontvangst van geld overeen)
  • Bestellen en betalen van de goederen tussen
    12:00 - 16:00 uur: hier vindt de verzending meestal plaats op de volgende werkdag. Nogmaals, als de goederen beschikbaar zijn en een ontvangstbewijs van geld kan worden bepaald. (In het geval van factuurklanten komt de ontvangst van geld overeen)
  • Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor vertragingen

De tijd voor het transport van de goederen naar u is afhankelijk van het transportbedrijf en de plaats van levering. De betreffende informatie van het transportbedrijf is hier van toepassing, waarvoor wij geen enkele aansprakelijkheid of garantie kunnen aanvaarden.

 

Voor bestellingen die buiten de bovenstaande kantooruren worden ontvangen, betekent dit:

  • in de regel vindt hier de verwerking plaats en de verzending van de goederen op de volgende werkdag. Nogmaals, als de goederen beschikbaar zijn en een ontvangstbewijs van geld kan worden bepaald. (In het geval van factuurklanten komt de ontvangst van geld overeen)

Verzendkosten:

U kunt zelf bepalen welke verzendkosten er gemaakt worden tijdens het bestelproces. Deze zijn afhankelijk van het aantal en type bestelde goederen.

Afhankelijk van de omvang van uw bestelling vindt verzending plaats door DPD, GLS, UPS, DHL of door expediteur.

Als de verzendkosten niet automatisch kunnen worden bepaald, neem dan contact met ons op via ons contactformulier voordat u een bestelling plaatst en vertel ons het artikel (en) met de hoeveelheid en het afleveradres met het land en de bijbehorende postcode. Wij zullen u dan op korte termijn informeren of wij ook naar het gewenste land kunnen verzenden en – indien levering op het gewenste afleveradres mogelijk is – u informeren over de verzendkosten, aangezien wij vooraf bij onze verzendpartner moeten informeren naar de verzendoptie en de kosten.

In het geval van leveringen naar landen buiten de Europese Unie kunnen in individuele gevallen extra kosten worden gemaakt waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn en die voor uw rekening komen. Deze omvatten bijvoorbeeld kosten voor de overdracht van geld door kredietinstellingen (e.B. overdrachtskosten, wisselkoerskosten) of invoerrechten of belastingen (e.B douanerechten).


De verzendkostenberekening is alleen beschikbaar als je iets in je winkelwagentje hebt.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing